• green color
  • blue color
Color Tool
You are here: Naslovnica
Stil Vor Talent Berlin Schlesisches Tor
Ponedjeljak, 29 Rujan 2014
berlin_schlesisches_tor.jpg"Stil Vor Talent Berlin Schlesisches Tor" najnovija je kompilacija i ujedno početak novog serijala berlinske izdavačke kuće Stil Vor Talent, koja je ranije ovog mjeseca  predstavila nova djela renomiranih autora na području minimal i deep stilova tech-house glazbe. Šef etikete Oliver Koletzki izjavio je da je serijal konceptualno zamišljen da slušatelja odvede na svojevrsni turistički obilazak Berlina. Trake su potpisali Koletzki, Solomun, Tiefschwarz, Dauwd te drugi.
Opširnije...
 
Nova generacija drum'n'bass talenata na otvaranju nove Dirty Beatz sezone
Petak, 26 Rujan 2014
attack_041014.jpgLeeks, Matz, Kula i Tekitoka, četvorka DIRTY BEATZ-a, poznatog zagrebačkog drum'n'bass kolektiva, 4. listopada otvaraju sezonu uz novu generaciju glazbenika i talenata svjetske dnb scene, koje već nekoliko godina ugošćuje i Outlook Festival - DLR & MC GUSTO. Ova rano jesenska večer pružiti će pravi britanski underground zvuk od dva iznimna talenta  koji se nalaze na uzlaznim putanjama svojih karijera, podržani u radu od mnogih slavnih legendi drum'n'bass scene.
Opširnije...
 
Zarkoff se nakon rada u studiju sprema za europsku turneju
Petak, 26 Rujan 2014
gooiland_elektro_freikopferkultur.jpgSisački producent Zarkoff radi punom parom. Nakon ljetne stanke i uvježbavanja Summerian Fleet materijala sprema se na turneju po Europi, no prije toga pažnja je usmjerena na rad u njegovom produkcijskom studiju Sensorium. Nedavno su na Gooiland Elektro kompilaciji (Various Artists - Freikörperkultur LP) izašle čak dvije trake iz Sensorium studija: "Amenisa" pod autorstvom Popsimonove te "Scared" koju potpisuju Zarkoff & Popisomonova. Spot za "Scared" možete pogledati i poslušati ovdje.
Opširnije...
 
Hudson Mohawke - Chimes
Petak, 26 Rujan 2014
hudson_mohawke-chimes.jpgHudson Mohawke (pravim imenom Ross Birchard) je sve traženiji londonski bass glazbenik rodom iz škotskog Glasgowa. Svoju karijeru započeo je hip-hop muzikom, da bi zatim nastavio s eksperimentalnom, apstraktnom i IDM muzikom. 2008. godine imao je samo par izdanja, ali i dosta neizdanih traka i DJ mikseva koji nisu promakli izdavačkoj kući Warp Records za koju je sljedeće godine potpisao EP izdanje i autorski album. Na izmaku ovog mjeseca Hudson se vraća na Warp s novim EP izdanjem "Chimes".
 
Erol Alkan - Fabriclive 77
Utorak, 23 Rujan 2014
fabric77-erol-alkan.jpgErol Alkan, jedan od najutjecajnijih i najrespektiranijih londonskih DJ-a i producenata te vlasnik izdavačke kuće Phantasy Sound, odabran je za miksanje kompilacije "Fabriclive 77", koja je jučer izašla na tržište. Poznat po raznolikim setovima, u kojima zalazi u različita područja elektorničke glazbe, Erol je odlučio ovaj DJ mix kreirati ne kao nešto što bi njega u cijelosti predstavljalo i reklamiralo, već kao set koji specifično odgovara Fabric-u, i to posebno za prostor Room 1. Pri tom je ipak odlučio u mix ubaciti i nekoliko vlastitih uradaka.
Opširnije...
 
Craig Richards - Get Lost VII
Utorak, 23 Rujan 2014
get_lost_vii.jpgCraig Richards, vrlo cijenjeni rezidentni DJ londonskog kluba Fabric, snimio je sedmi po redu nastavak kompilacijskog serijala "Get Lost", kojeg izdaje etiketa Crosstown Rebels u vlasništvu Damiana Lazarusa. Jučer izdani "Get Lost VII" sadrži ukupno 37 traka koje je Craig umiksao na dva CD-a. Prvi disc je više orijentiran ka deep house i tech-house muzici, dok se drugi uglavnom drži electro i techno zvukova. Među autorima skladbi su: Joey Anderson, Steve Bug, Kenny Larkin, Redshape, Alexander Robotnick, Patrice Scott, Trevino, Calibre, dBRm (dBridge & Keith Tenniswood), Neil Landstrumm, Arpanet, Bangkok Impact, Billy Nasty...
Opširnije...
 
Hyperdub 10.3
Utorak, 23 Rujan 2014
hyperdub10.3.pngLondonska izdavačka kuća bass glazbe Hyperdub, koju vodi Kode9, došla je do svoje treće od ukupno četiri planirane kompilacije, kojima se ove godine obilježava 10 godina postojanja ove etikete. Svaka od njih opisuje određenu dimenziju etikete pa je tako "Hyperdub 10.3" lišen drumova, a često i bas linija, ostavljajući sintetizirane, semplirane ili loopirane teksture. Ukupno 23 skladbe potpisali su Burial, Kode9, The Bug, Cooly G, Inga Copleand, Fatima Al Qadiri, Ikonika te drugi autori.
Opširnije...
 
Aphex Twin - Syro
Petak, 19 Rujan 2014
aphex-twin.jpgLegendarni britanski elektronički glazbenik Aphex Twin (rođen kao Richard David James 1971. u Irskoj), nakon dugih 13 godina vratio se s novim autorskim albumom "Syro", koji je od danas u prodaji. Aphex Twin je svoj prvi album "Selected Ambient Works 85-92" snimio 1992. za label Apollo, a svi naredni albumi, kao i većina drugih izdanja, izlazili su mu pod kultnim britanskim eksperimentalnim labelom Warp Records. Ova vijest će nesumnjivo obradovati Aphexove brojne fanove koji su desetak godina iščekivali njegovu novu muziku.
Opširnije...
 
Berkson & What - Seraphim/Firebird
Petak, 19 Rujan 2014
berksonandwhat.jpgProšlo je punih 5 godina otkad je londonski tech-house duo Berkson & What snimio zajedničko izdanje. Nakon toga su izdali tek pokoje samostalno izdanje, ali Dan Berkson i James What sada se vraćaju sa svojim analognim house i techno zvukovima u zajedničkoj produkciji, koje će izdavati pod svojom novom etiketom Modelmaker. Prvo Modelmaker izdanje je 12-inčni EP "Seraphim/Firebird", nakon kojeg bi trebao uslijediti još jedan EP te konačno njihov debitantski album! Poslije bi za Modelmaker trebali potpisati i drugi autori. Novi EP se može poslušati i kupiti ovdje.
 
Masters At Work - House Masters
Petak, 19 Rujan 2014
house_masters_masters_at_work.jpgLegendarni njujorški house/garage duo Masters At Work (Kenny Dope i Little Louie Vega) snimili su najnoviji nastavak kompilacijskog serijala "House Masters", kojeg će ove nedjelje izdati velika londonska izdavačka kuća Defected Records. Dvojac je za ovu kompilaciju odabrao čak 40 svojih originalnih skladbi i remikseva, koji su ravnomjerno raspoređeni na 4 CD-a, a izići će i na dvostrukom vinilu te u digitalnim formatima.
Opširnije...
 
ambasadoRI DJ NATJECANJE RIEPK2020
Srijeda, 17 Rujan 2014
ambasadori_dj_riepk2020.jpgHGU - Podružnica 3, Rijeka i Odjel gradske uprave za kulturu Grada Rijeke raspisuju natječaj za DJ-e povodom kandidiranja Grada Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. Grad Rijeka svojom kandidaturom želi proširiti opseg i raznolikost kulturne ponude, potaknuti pristup i sudjelovanje u kulturi, jačati kapacitete kulturnog sektora i njegove veze s drugim sektorima te povećati međunarodnu vidljivost i profil Grada. U pripremu kandidature Rijeka želi uključiti čitavu zajednicu, želi da ona bude temeljena na suradnji čitavog kulturnog sektora , ali i drugih sektora i dionika, u gradu, regiji i šire.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 127 - 147 od 2386

Izdvojeno

ADDISON GROOVE DOLAZI U ZAGREB

 

Subota, 7.3.2015.

Program: RESONATE FESTIVAL PROMO PARTY
Klub: KLUB., Pavla Hatza 16, Zagreb
Line-Up: Addison Groove (UK), Feloneezy (RS), Anto Anto, Indy
Cijena: 30 kn u pretprodaji (Entrio) i na dan eventa do 00:30h, 40 kn poslije
Start: 23h, End: 05h

 

BUTCH

AUGUST CHART

THOMAS HESSLER - Perception
TESLA286 - Magnetic Fields (Hoshina Anniversary Remix)
LURKA - Holding
ROBERTO CLEMENTI -
CHRISTIAN S - Die Durch Die Nase Lachen (Long Hot Summer Version)
ERIK & FIEDEL & MMM - Jack7
DONATO DOZZY - K1
ORLANDO VOORN - In da Bush
BUTCH & C. VOGT - The Infamous (Robytek vs Shield Re-Edit)
BUTCH & HOHBERG - Rebirth (Cleymoore Aether Remix)

ALEXANDER KOWALSKI

HOT AUGUST SOUNDTRACK

HEAD HIGH - Hex Factor
FRANKYEFFE - Heady (Alexander Kowalski & Mario Berger Remix)
REEKO - Dualities
HEIKO LAUX - Souldancer (hlx Re-Construct)
DAVID DURANGO - Random Pleasure (Alexander Kowalski Remix)
VOISKI - Ad Infinitum
IAN POOLEY - Chord Memory (Reggy van Oers Remix)
LOCOMATICA - Placid
HEAD HIGH - Megatrap
APHEX TWIN - Polynomial-C

PETAR DUNDOV

JULY 2014 TOP 10

DEETRON & GEORGE MAPLE - Rescue (Fred P Reshape)
DEXTER & STEFFI - Warme Hap
WULF N BEAR - Raptures Of The Deep (Tom Trago Remix)
VINCE WATSON - Eon
TUBE & BERGER - Imprint Of Pleasure (Adam Beyer Enhanced Dub)
FUNCTION & INLAND - Odeon
MARCO SHUTTLE - Sing Like A Bird
DONATO DOZZY & TIN MAN - Test 7
RIBN - Siam (Dub)
TJ KONG - Sweet Sweet Lovin'

OXIA

SUMMER CHART

NIGHTMARES ON WAX - A Case Of Funk (Loco Dice Remix)
CRISTOPH - Let Me Sleep
KIKO & SPENCER K - Rondo (Oxia Remix)
SECONDCITY - Deep Down
PHILIP BADER & DAVIDE SQUILLACE - Free The Visa
Nu TONE - Rumble
WADE & ARTSLAVES - Promiscuous
PAUL C & PAOLO MARTINI - Bermuda
REELOW - Never Give Up
KAHWE - Deeper Love

BLOND:ISH

WUNDERKAMMERSUMMER CHART

BLOND:ISH - Birds Eat Birds
BUTCH & C. VOGT - The Infamous (Robytek Vs Shield Re-Edit)
MARIANO MATELJAN - Pigeon Boxer
BODJ - Tea Party
YAROSLAV LENZYAK - 27 April (Dubphone Remix)
BLOND:ISH feat. Audysea - Stolen Romance
BLOND:ISH - Wunderkammer
NICSON & SKINNYBONE LOVE - Detroit Pow (Pezzner's Other Mix)
DOUBTINGTHOMAS - Apikoros
SOCIETY OF SILENCE - Styx